Ispravljanje greške: Inicijativa „Za kulturne politike“ primila zvanično obaveštenje od Andreja Bursaća o zakazivanju sastanka

Inicijativa „Za kulturne politike – politika kulture“ je u četvrtak 17. septembra primila zvanično obaveštenje od Andreja Bursaća, člana Gradskog veća zaduženog za kulturu, da će prvi sastanak predstavnika Inicijative sa njim biti zakazan u ponedeljak, 20. septembra 2009. godine. Sledi sadržaj faksa poslatog iz kabineta Člana Gradskog veća za kulturu (originalno na ćiriličnom pismu):

Radna grupa
Za kulturne politike - politika kulture
 
Jovana Budošan
Koordinatorka radne grupe
 
    Bićete obavešteni o datumu održavanja razgovora u ponedeljak 20.09.2009. godine.
 
                                                ČLAN GRADSKOG VEĆA
                                                        Andrej Bursać, sr

Međutim, nakon dobijanja faksa iz Gradske uprave za kulturu, uočena je greška kojom su se otvorila pitanja, da li se radi o tome da će nas gospodin Andrej Bursać obavestiti o datumu kada će sa nama razgovarati u ponedeljak 21. septembra ili u nedelju 20. septembra. Kako bismo pored svih silnih nedoumica koje imamo u vezi sa Gradskom upravom za kulturu, bar ovu rešili, jedna od članica Inicijative je pozvala kabinet pomenutog gospodina. Ljubazna sekretarica je dala usmeno, a ubrzo i pismenim putem informaciju da se radi o ponedeljku - 21. septembru.