Saopštenje za medije: O otkazivanju tribine 18. juna, 2010.

Novi Sad, 18. jun 2010., SAOPŠTENJE ZA MEDIJE
Pokušaj organizacije sastanka između potpisnika incijative ZKP i predstavnika gradske uprave za kulturu, koji je trebalo da se dogodi u petak 18. juna 2010. godine u Gradskoj kući, na zalost se nije desio, zato sto predloženi oblici tog sastanka nisu odgovarali obema stranama.
 
Naime, inicijativi ZKP nije odgovarao sastanak bez predstavnika medija, a takav sastanak je ponudio clan Gradske uprave zadužen za kulturu A. Bursać. Mediji su bili pozvani na ovaj sastanak jer se dogodio nesporazum prilikom ugovaranja ovog sastanka.
 
Iz tih razloga incijativa ZKP se odlučila da uprilici konferenciju za štampu na koju će biti pozvani i predstavnici Gradske uprave, a na kojoj će biti razmotrena aktuelna gradska kluturna politika, a u svetlu minulog godišnjeg konkursa za podršku projektima iz kulture na nivou grada Novog Sada.
 
Stoga vas pozivamo u četvrtak, 24.06.2010. u 11h na press konferenciju, koja će se održati u prostorijama Nezavisnog društva novinara Vojvodine, Zmaj Jovina 3/I, Novi Sad.

Za kulturne politike – politika kulture
umetnici i umetnice, radnici i radnice u kulturi, nezavisni istrazivači, umetnička udruženja i predstavnici trećeg sektora Novog Sada

http://www.zakulturnepolitike.net
[email protected]